Onderzoek


Onderzoek naar de werking van i-Sleep

 Slapen gaat stukken beter. Ik lig niet meer wakker, en hoef er niet meer uit. Dank voor de aangeboden handgrepen!

Heel erg bedankt voor deze module! Ik kijk er echt met een positief gevoel op terug, nooit gedacht dat iemand mij zou kunnen helpen met mijn slaapproblemen, maar heb er vertrouwen in dat het steeds wat beter zal gaan!

Ik ben zo blij dat ik hieraan mee mocht doen, al is het maar omdat ik – dat is voor mij erg belangrijk – een groot deel van mijn stress over het slapen kwijt ben. Ik denk dat ik altijd wel uitdagingen zal hebben / houden om een rustig hoofd te krijgen, een deel van het lastiger inslapen zal wel ‘van nature’ zijn, maar ik ben nu in elk geval mijn stress erover kwijt. Ik hoop dat ik dat vasthoud, want alleen dat al zal mij de komende tijd gelukkiger maken.

Ik ben heel blij dat ik mee heb mogen doen aan deze sessies. Hartelijk dank daarvoor. Ik besef dat ik nog maar net begonnen ben en dat het een kwestie is van volhouden en bij mindere dagen (nachten) weer opnieuw beginnen. Ik zie de toekomst heel positief tegemoet!

Dankjewel voor de positieve, bekrachtigende feedback. Ik pas dit zelf ook vaak in mijn werk toe met leerlingen en/of collega’s. Merk nu aan den lijve dat het heel prettig is om te horen dat het goed gaat als je niet goed in je vel zit vanwege -in mijn geval – chronisch slaaptekort.